Sponsorløb

Perfekt sponsorløb
hos Skive Minirace.

Torsdag d. 1. november var 26. sponsorerer mødt op til det årlige sponsorløb ude i klubben i Estvad.
Det var en rigtig god aften udtaler Hasse Jacobsen Skive Minirace.
H J. (som har kontakten til sponsorerne) bød velkommen og fortalte lidt om klubben, bla. isoleringsprojekt, som er påbegyndt og som gerne skulle afsluttes inden for en overkommenlig fremtid, samt om et stort ønske for klubben om, at få bygget et toiletrum, så gæster der er på besøg har mulighed for toiletbesøg. Efter denne lille intro for de fremmødte sponsore blev der budt på buffet og lidt øl fra Hancock, samt træning på banen i mellem de små godbider. Herefter var det dyb alvor.
Bent Christensen & Peter Hermandsen Skive Minirace overtog herefter som løbsafviklere og de informerede om hvordan der skulle køres. Man blev tastet ind på computeren i hold, 2 på hver og så skulle der køres 5 min. i hvert heat med kørerskifte midtvejs, som skulle foregå på et bestemt afmærkede sted på banen. Det havde holdet 30 sek. til og det var lidt af en udfordring for nogen, for kom man forbi pitstoppet, skulle man en hel omgang rundt inden man måtte bytte kører og inden de 30. sek. var gået, ellers var der strafomgang.
Det blev et perfekt afviklet løb, hvor der kun var et pitstop undervejs, hvor den røde Toyota bil, som blev kørt lidt for aggressivt af Team Viaprint, lige skulle have loddet strømledningen og så var den ellers klar igen.
Kampen i kampen stod Designa for. De havde tilmeldt 2 hold hvor det galt om ikke at tabe til det andet Designa team. Hvem af dem der har håneretten er uvis, de gik stille med dørene. Top 3 plaseringen blev som følger. Nr. 3. blev Team Lindpro, anden pladsen gik til team Viaprint og en flot Nr. 1. blev team Rema 1000 Brårupvej Skive.
Skive Minirace siger tak for en hyggelig aften med race i rillerne, god mad og drikke og godt med mandehørm.
Der er klubaften hver torsdag aften fra kl. 19. og til vi ikke gider mere. Alle som har lyst er velkommen i vores klublokale ude i Estvad, Over Spangen nr. 3.
Billeder kommer senere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *